Футбол – детски футболен клуб “Шампиони”

Футбол – детски футболен клуб “Шампиони”

ДФК “Шампиони” е създаден с цел да обучава и развива футболните умения на деца над 4 годишна възраст. Ние залагаме преди всичко на професионалната работа с подрастващите, където правилната методика и забавлението са основни елементи за подготовка и развитие на малките шампиони.

Повишаване на физическата култура на децата е една от целите, към които ДФК “Шампиони” се стреми и смята, че е от първостепенна важност в днешния свят на компютърни игри. За да може децата Ви да растат здрави, енергични и щастливи, спортът се явява като средство, където те могат да изразят своята индивидуалност и характер. Системните занимания по футбол развиват не само физиката, но и характера на децата, изграждайки у тях качества като отговорност, работа в екип, дисциплина, воля и др.

Детското съзнание винаги се стреми към създаване на герои , на които да се възхищава и подражава. Нашата цел, като социално отговорен клуб, е да представим на своите възпитаници футбола като спорт, където могат да открият себе си и да им помогнем да изградят и развият качествата присъщи на техните герои.

ДФК “Шампиони” си е поставил за цел да развие техническите и тактическите умения на децата, като по този начин ги подготви за следващото ниво във футболното им обучение, а именно школите на професионалните отбори. Чрез комплексна методика от забавни упражнения и тренировки, малките шампиони ще бъдат подготвени и ще изпъкнат пред всички останали в следващия етап от футболната им кариера.

Все още няма коментари

Остави коментар

изчисти полетата